Groepspraktijk

De spreekbuis
ons team

Charlotte

Logopedie

Mijn naam is Charlotte Meuleman, afgestudeerd in 2008 aan de Artevelde Hogeschool Gent. De voorbije jaren deed ik ervaring op als zelfstandig logopediste in verschillende praktijken. In 2012 startte ik mijn eigen praktijk ‘De SpreeKbuis’ in Beernem. Ondertussen groeide deze uit tot een multidisciplinaire praktijk voor Logopedie, Osteopathie en Psychologie. In mijn vrije tijd breng ik vaak tijd door met mijn vriend, familie en vrienden. Ik hou van muziek, reizen en mode.

Anne-Sophie

Logopedie

Zoals mijn familienaam doet vermoeden, ben ik de zus van Charlotte. In 2012 besliste ik om samen met mijn zus in hetzelfde verhaal te stappen. Ik studeerde af in 2005 aan de Vives Hogeschool in Brugge. Sindsdien deed ik veel ervaring op in het zelfstandige werkveld. Ik ben mama van 2 zoontjes, Samuel en Enio.

Lisa

Diëtiste

Ik ben Lisa Tavernier. In juni 2019 studeerde ik af als diëtiste aan hogeschool Vives te Brugge. In de nabije toekomst ga ik mij nog verder specialiseren in diabetes, sportvoeding en voeding bij oncologie.

In mijn vrije tijd kan je mij vooral terugvinden als gepassioneerd, recreatief triatleet. Daarnaast ben ik graag creatief bezig in de keuken. Verder breng ik graag nog tijd door met vrienden en familie.

Lien

Psychologe

Ik ben Lien Caudron, klinisch psycholoog met een specialisatie in kinderen en jongeren. Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de UGent als master Klinische psychologie. Daarnaast volgde ik een éénjarige therapieopleiding ‘Gespecialiseerde kindertherapie’. Momenteel ben ik bezig aan mijn vierjarige therapieopleiding ‘Cliëntgerichte psychotherapie’. Ik probeer me zo veel mogelijk bij te scholen door het volgen van opleidingen zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op vlak van psychotherapie. Kinderen en jongeren en hun gezin kunnen bij mij terecht voor psychotherapie in de vorm van speltherapie en/of cognitieve therapie en gesprekstherapie. De beleving van het kind/de jongere staat hierbij centraal, waarbij ik verder probeer in te gaan op de onderliggende emoties die in verband staan met de hulpvragen.

Laure

Psychologe

Ik ben klinisch psycholoog en ben gespecialiseerd in zowel kinderen en jongeren, als volwassenen.
Bij kinderen richt ik me tot het psychisch -en emotioneel welzijn van het kind dat wordt aangemeld. Samen met de ouders gaan we op zoek naar mogelijke oplossingen.

kijk naar de toekomst
zeg hallo!