Groepspraktijk

De spreekbuis
ons team

Charlotte

Logopedie

Mijn naam is Charlotte Meuleman, afgestudeerd in 2008 aan de Artevelde Hogeschool Gent. De voorbije jaren deed ik ervaring op als zelfstandig logopediste in verschillende praktijken. In 2012 startte ik mijn eigen praktijk ‘De SpreeKbuis’ in Beernem. Ondertussen groeide deze uit tot een multidisciplinaire praktijk voor Logopedie, Osteopathie en Psychologie. In mijn vrije tijd breng ik vaak tijd door met mijn vriend, familie en vrienden. Ik hou van muziek, reizen en mode.

Anne-Sophie

Logopedie

Zoals mijn familienaam doet vermoeden, ben ik de zus van Charlotte. In 2012 besliste ik om samen met mijn zus in hetzelfde verhaal te stappen. Ik studeerde af in 2005 aan de Vives Hogeschool in Brugge. Sindsdien deed ik veel ervaring op in het zelfstandige werkveld. Ik ben mama van 2 zoontjes, Samuel en Enio.

Lisa

Diëtiste

Ik ben Lisa Tavernier. In juni 2019 studeerde ik af als diëtiste aan hogeschool Vives te Brugge. In de nabije toekomst ga ik mij nog verder specialiseren in diabetes, sportvoeding en voeding bij oncologie.

In mijn vrije tijd kan je mij vooral terugvinden als gepassioneerd, recreatief triatleet. Daarnaast ben ik graag creatief bezig in de keuken. Verder breng ik graag nog tijd door met vrienden en familie.

kijk naar de toekomst
zeg hallo!